Jacques Copin, Polyphénols 2009

Stop op. Træk lige vejret ind. Og lad så proppen lige så stille glide ud af flasken, mens du tænker på, at den flaske du står med i hånden har ventet længselsfuldt i 9 år i kælderen på at du er klar til at tage en mundfuld. årgang 2009 er degorgeret i efteråret 2020 og fremstår knivskarp og frisk med masser af komplekse lag. Her er dybde nok til at lade den udvikle sig i flere år i flasken - eller nyd den nu til dine bedste nytårskreationer med fisk eller skaldyr. Server ved 8-10°C i store Champagneglas. Lad gerne vinen stå 15-30 minutter inden du hælder på glas. Her en nok kompleksistet til at du bare kan drikke og nyde - men vinen kan klare selv kraftigere retter medfisk. 50 % pinot noir og chardonnay fra årgang 2009 som efter 108 måneder i kælderen har fået 6 g/l dossage.

849 kr

Andre kiggede også på

Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut

Champagne kan altså bare noget. Det løfter lige stemningen en ekstra tak, og når det samtidig er så stor en fornøjelse at drikke, som det er tilfældet med Copin Tradition Brut, så er det svært ikke at have en flaske liggende på køl, til at fejre de små sejre i hverdagen. Og med Copin, er det heller ikke prisen, der skal holde dig tilbage. Lavet udelukkende på blå druer med 90% pinot meunier, som giver masser af underspillet dybde sammen med moden frugt og mandel i duft og smag. Fin mousse og en afdæmpet eftersmag. 8 g/l dossage efterlader et tør, men alligevel frugtigt indtryk . Server ved 6-8°C i almindelige Champagneglas. Drik som et flot glas til snacks og skaldyr.

Jacques Copin, Cuvee Tradition demi-sec

Når der er nogen, i din omgangskreds, der siger at de ikke kan lide Champagne - så er det her de skal starte. Her får du alle Champagnes fortræffeligheder kombineret med et sødt touch, som gør at vinen er en fornøjelse at drikke - også helt for sig selv. Med Champagne Demi Sec får du samme kvalitet som den tørre udgave fra Copin, men bare med et lille hint af sødme, som gør den helt oplagt til velkomstdrink og til kransekagen nytårsaften. Lavet udelukkende på blå druer med 90% pinot meunier, som giver masser af underspillet dybde sammen med moden frugt og mandel i duft og smag. Fin mousse og en afdæmpet eftersmag. 32 g/l dossage giver en sødlig vin, som dog stadig har champagnens friskhed. Server ved 6-8°C i almindelige Champagneglas. Drik som det første glas på en festlig aften eller når midnatsklokkerne ringer det nye år ind.

Jacques Copin, Polyphénols 2009

Stop op. Træk lige vejret ind. Og lad så proppen lige så stille glide ud af flasken, mens du tænker på, at den flaske du står med i hånden har ventet længselsfuldt i 9 år i kælderen på at du er klar til at tage en mundfuld. årgang 2009 er degorgeret i efteråret 2020 og fremstår knivskarp og frisk med masser af komplekse lag. Her er dybde nok til at lade den udvikle sig i flere år i flasken - eller nyd den nu til dine bedste nytårskreationer med fisk eller skaldyr. Server ved 8-10°C i store Champagneglas. Lad gerne vinen stå 15-30 minutter inden du hælder på glas. Her en nok kompleksistet til at du bare kan drikke og nyde - men vinen kan klare selv kraftigere retter medfisk. 50 % pinot noir og chardonnay fra årgang 2009 som efter 108 måneder i kælderen har fået 6 g/l dossage.

Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut 37,5 cl

Det er ren drikkeglæde, når du lader proppen springe på en flaske af Copins Champagne Tradition Brut. Her får du nemlig virkelig velsmagende, fyldig og flot perlende Champagne. Lavet udelukkende på blå druer med 90% pinot meunier, som giver masser af underspillet dybde sammen med moden frugt og mandel i duft og smag. Fin mousse og en afdæmpet eftersmag. 8 g/l dossage efterlader et tør, men alligevel frugtigt indtryk. Server ved 6-8°C i almindelige Champagneglas. Drik som et flot glas til snacks og skaldyr.