Gosset, Blanc de Meunier

er kvalitets champagne med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

759 kr

Andre kiggede også på

Palmer & Co. Blanc de Noirs Champagne Magnum

Palmer & Co. Blanc de Noirs er en champagne fremstillet udelukkende på blå druer: 50% Pinot Noir og 50% Pinot Meunier. Da saften ikke kommer i kontakt med drueskaller efter presningen, er vinen helt lys - og deraf navnet: hvid af de sorte. En usædvanlig champagne med flot struktur og aromaer af rød frugt.I glasset har champagne en citrongul farve. Duften byder på noter af fersken, abrikos, rød grapefrugt og creme de cassis.Smagen er elegant og sprød, med noter af pomelo og stikkelsbær.

Champagne Bonnaire, Vintage Blanc de Blancs Brut, Grand Cru Cramant 2013

Klassisk vintage champagne i fin balance. Livlig citrussyre og flot mineralitet. Lidt friske blomster, mandel, en anelse brødskorpe og smør.Vil udvikle sig videre i mange år. Noget af den mest crèmede Champagne, denne verden har set -Juhlin, om huset. En produktion af høj kvalitet, der kan tjene som reference i sin sektor - Bettane & Dessauve.

Champagne Diebolt-Vallois, Champagne Blanc de Blanc Brut Prestige - MAGNUM (v/6stk)

En herlig saftig og frem for alt ren og frisk champagne med de helt rigtige og her pikante noter af æbler, pærer, mandler og hasselnødder afleveret på en subtil bund af brioche. Det er spot-on generøst, beundringsværdigt og imponerende.

Vieille France Brut Blanc de noirs

Ren Pinot Noir-champagne, som udelukkende består af frugt fra Montagne de Reims. Dosage på 10g/l gør denne til Brut, men med et hint af moden frugt så der er lidt kant i vinen, et perfekt modspil til den meget elegante struktur og frugtsyre.Duften er fyldig med moden frugt, nødder og brioche. Smagen er domineret af den modne frugt, nødder og en snert af citrus og elegant mineralitet.Vielle France betyder ‘Gamle Frankrig’ og den særlige flaskeform er en hyldest til fortiden og traditionerne i Champagne, som går tilbage til 1800-tallet.