Champagne Vilmart & Cie, Grande Reserve Premier Cru

Den blonde farve med blege gyldne højdepunkter præsenterer en vin, der hovedsagelig består af Pinot Noir og afspejler en perfekt modenhed. Brusen er langsmagende og føder en vedvarende og delikat mousse med fine bobler. Første indtryk på næsen er præget af stor intensitet. Vinen åbner med kiks, moden hvede, pære og kirsebærsmag. Efter et par sekunder bliver næsen bredere. Iris, egetræ, selleri, hvid peber og fine mineralaromaer giver vinen dybde og kompleksitet. Med luft vises smeltet smør og toastnoter, der afspejler en harmonisk udvikling af vinen. Der er en fin balance mellem de primære aromaer (frugter), sekundære (kiks, brød, smør) og tertiære (mineraler og krydderier). Ved bordet parrer det sig med delikate og bløde måltider i struktur som queneller, pocheret hvidt kød, frisk rå fisk med sauce og hårde oste.

449 kr

Andre kiggede også på

Champagne Hostomme, Millesime Blanc de Noir Premier Cru 2018

Den brilliante, strågule farve med et strejf af pink efterfølges af en fokuseret, potent og elegant næse med citrus, rabarber, sten og mandler. I smagen fortsættes stilen, hvor den brillierer med koncentration, flot cremet mousse og dybde kombineret me

Larmandier-Bernier, Rosé de Saignée Premier Cru

Er et fantastisk udtryk for ungdommelig Pinot Noir. Leverer kalkholdige mineraler, pocheret pære og jordbær på næsen og ganen. Glat, blød og smidig gane-tekstur. Rigtig lækker Rosé Champagne

Champagne Marc Hebrart, Clos le Leon Millesime Premier Cru 2014 Magnum

Champagne Marc Hebrart har hjemme i byen Mareuil-Sur Aÿ. Her besidder Marc sammen med sønnen Jean-Paul 14 hektar vinmarker.På trods af Domainet's beskedne størrelse har flere af de internationale vinmedier fået øjnene op for Marc Hebrarts Champagner.Det her er Marc Hebrarts flagskibs Champagne og blandt det ypperste domænet producerer. Chardonnay fra udvalgte plotte på Dizy med enestående terroir. Vinen vinificeres i tønder uden malolaktisk gæring. Derefter lagring på eget bundfald i 7 måneder efterfulgt af 6 års lagring inden aftapning og frigivelse. Den tidlige modning, terroiret og kvaliteten af druerne gør det her til en helt særlig champagne. Kan ligge mange år efter høståret før den vil toppe.

Mailly, Brut Reserve Champagne Grand Cru (v/6stk)

Fantastisk grand cru Champagne med masser af flotte ratings!En dejlig strågul champagne. Druesammensætning: 75% Pinot Noir og 25% Chardonnay.Fin kombination af Pinot Noirs krop og struktur og Chardonnays blomst og ynde - især Chardonnay slår igennem trods sin undervægt i forholdet. Raffineret ristet aroma af kandiserede citrusfrugter og friskbagt brioche. En cremet smag, god fylde og fin mousse forenet med en markant syre og en tør, frugtrig eftersmag gør den yderst velegnet til mad f.eks. skaldyr og fisk. Rund og harmonisk med både fylde og tyngde.