Champagne stopper

Fin og funktionel Champagne Stopper, som hjælper dig med at holde på boblerne. Det er den perfekte løsning hvis du står med en halv flaske eller blot en lille "sjat" af noget champagne.

49 kr

Andre kiggede også på

Vacuvin, Champagne Stopper - Vintilbehør

Åh den ærgerlige fornemmelse af at må hælde en halv flaske mousserende vin ud i vasken - fordi man ikke fik det drukket, inden alle de perlende bobler forsvandt. - Dén følelse er nu fortid. Med en Champagne-stopper fra Vacuvin kan du forsegle flasken og holde boblerne friske i op til 2 dage i køleskabet. Proppen er let at bruge og passer til langt de fleste champagne- og mousserende vin-flasker.

Champagne stopper

Fin og funktionel Champagne Stopper, som hjælper dig med at holde på boblerne. Det er den perfekte løsning hvis du står med en halv flaske eller blot en lille "sjat" af noget champagne. Så er det blot at anvende denne stopper på flaskens hoved, og så kan

Vacu Vin, Champagne Stopper

VacuVin Champagne Stopper gør det muligt at bevare friskheden og smagen i din champagne eller mousserende vin. (Passer til de fleste champagne- og mousserende vin flasker)