Champagne Marc Hebrart, Clos le Leon Millesime Premier Cru 2014 Magnum

Champagne Marc Hebrart har hjemme i byen Mareuil-Sur Aÿ. Her besidder Marc sammen med sønnen Jean-Paul 14 hektar vinmarker. På trods af Domainet's beskedne størrelse har flere af de internationale vinmedier fået øjnene op for Marc Hebrarts Champagner. Det her er Marc Hebrarts flagskibs Champagne og blandt det ypperste domænet producerer. Chardonnay fra udvalgte plotte på Dizy med enestående terroir. Vinen vinificeres i tønder uden malolaktisk gæring. Derefter lagring på eget bundfald i 7 måneder efterfulgt af 6 års lagring inden aftapning og frigivelse. Den tidlige modning, terroiret og kvaliteten af druerne gør det her til en helt særlig champagne. Kan ligge mange år efter høståret før den vil toppe.

3999 kr

Andre kiggede også på

Champagne Hostomme, Millesime Blanc de Noir Premier Cru 2018

Den brilliante, strågule farve med et strejf af pink efterfølges af en fokuseret, potent og elegant næse med citrus, rabarber, sten og mandler. I smagen fortsættes stilen, hvor den brillierer med koncentration, flot cremet mousse og dybde kombineret me

Larmandier-Bernier, Rosé de Saignée Premier Cru

Er et fantastisk udtryk for ungdommelig Pinot Noir. Leverer kalkholdige mineraler, pocheret pære og jordbær på næsen og ganen. Glat, blød og smidig gane-tekstur. Rigtig lækker Rosé Champagne

Champagne Marc Hebrart, Clos le Leon Millesime Premier Cru 2014 Magnum

Champagne Marc Hebrart har hjemme i byen Mareuil-Sur Aÿ. Her besidder Marc sammen med sønnen Jean-Paul 14 hektar vinmarker.På trods af Domainet's beskedne størrelse har flere af de internationale vinmedier fået øjnene op for Marc Hebrarts Champagner.Det her er Marc Hebrarts flagskibs Champagne og blandt det ypperste domænet producerer. Chardonnay fra udvalgte plotte på Dizy med enestående terroir. Vinen vinificeres i tønder uden malolaktisk gæring. Derefter lagring på eget bundfald i 7 måneder efterfulgt af 6 års lagring inden aftapning og frigivelse. Den tidlige modning, terroiret og kvaliteten af druerne gør det her til en helt særlig champagne. Kan ligge mange år efter høståret før den vil toppe.

Mailly, Extra Brut Millesime Champagne Grand Cru 2015 (v/6stk)

Den tørreste Champagne fra Mailly er en vinøs vintage fra håndplukkede druer (75% Pinot Noir, 25% Chardonnay). Derudover har den lagret dels i egetræsfade, dels ståltanke inden traditionelle andengæring i flasken, hvor den har hvilet i ca. 7 år inden degorgering.Extra Brut Millesime 2012 har - ganske som sin forgænger - en flot gylden farve og udmærker sig derfra med en mundvandsdrivende frugtaroma af saftige pærer, modne nektariner og friskpressede citroner, der smukt indkredses af karameliserede mandler og briôche fra de mange års flaskelagring. Den fine mousse vidner i tillæg om stor finesse, og der er dermed ingen tørre steder, når denne Champagne folder sig ud til salte snacks samt til middagsbordets fristelser fra havets bund.Prøv den f.eks. til østers, gratineret hummer og stegt nytårstorsk!