Champagne Henriot, Reims Brut Souverain 75 cl.

Den elegante stil med florale toner og friske citrusaromaer er indbegrebet af Henriots måde at lave Champagne på. Smagen er livlig, frisk og balanceret. Brut Souverain er blandet af mere end 25 crus fra Champagne. 50% Pinot Noir, 40% Chardonnay og 10% Pinot Meunier. Chardonnay kommer mestendels fra det berømte Côte des Blancs og Pinot Noir mest fra Montagne de Reims. En lille smule Pinot Meunier tilføjer vinen en delikat frugtig note. Vinen består af 20% reservevin, får en dosage på max. 9 g. sukker pr. liter og ligger på flaske i tre år i kælderen, før den frigives. Maison Henriot blev grundlagt i 1808 og er stadig den dag i dag ejet og drevet af famillien Henriot. Det er et Champagnehus, der lægger vægt på finesse, exceptionel elegance, kompleksitet og fylde. Huset beskriver selv deres stil som chiseled - mejslet! Deres Blanc de Blancs er mineralske og komplekse, og Brut Souverain, på Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier, er præcis og balanceret.

400 kr

Andre kiggede også på

Champagne Henriot, Brut Rosé Millésime, Reims 2008

Årgang 2008 bød på modne druer med masser af frisk syre. Rosé Brut 2008 laves ved at der tilsættes rødvin på Pinot Noir til den færdige blanding. Blendet er lavet med overvægt af Pinot Noir fra Montagnes de Reims tilsat Chardonnay fra Côte des Blancs. Flasken ligger 6 år i kælderen inden den frigives. Frisk og elegant vin med komplekse aromaer af kirsebær og ribs.

Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut 37,5 cl

Det er ren drikkeglæde, når du lader proppen springe på en flaske af Copins Champagne Tradition Brut. Her får du nemlig virkelig velsmagende, fyldig og flot perlende Champagne. Lavet udelukkende på blå druer med 90% pinot meunier, som giver masser af underspillet dybde sammen med moden frugt og mandel i duft og smag. Fin mousse og en afdæmpet eftersmag. 8 g/l dossage efterlader et tør, men alligevel frugtigt indtryk. Server ved 6-8°C i almindelige Champagneglas. Drik som et flot glas til snacks og skaldyr.

Champagne Henriot, Reims Brut Souverain 75 cl.

Den elegante stil med florale toner og friske citrusaromaer er indbegrebet af Henriots måde at lave Champagne på. Smagen er livlig, frisk og balanceret. Brut Souverain er blandet af mere end 25 crus fra Champagne. 50% Pinot Noir, 40% Chardonnay og 10% Pinot Meunier. Chardonnay kommer mestendels fra det berømte Côte des Blancs og Pinot Noir mest fra Montagne de Reims. En lille smule Pinot Meunier tilføjer vinen en delikat frugtig note. Vinen består af 20% reservevin, får en dosage på max. 9 g. sukker pr. liter og ligger på flaske i tre år i kælderen, før den frigives.Maison Henriot blev grundlagt i 1808 og er stadig den dag i dag ejet og drevet af famillien Henriot. Det er et Champagnehus, der lægger vægt på finesse, exceptionel elegance, kompleksitet og fylde.Huset beskriver selv deres stil som chiseled - mejslet! Deres Blanc de Blancs er mineralske og komplekse, og Brut Souverain, på Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier, er præcis og balanceret.

Moet & Chandon, Brut Imperial 37,5 cl (v/6stk), halvflaske

Moet et Chandon Brut Imperial er en af verdens mest kendte Champagner. Lavet på de tre druetyper fra Champagne, Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, som er blended til den bløde, velafbalancerede stil der kendetegner Moet et Chandon.Bemærk 37,5 cl